testimonials van cliënten

Els

jorien

mark

joana

Massage is voor mij een primaire levensbehoefte. Zodra ik een maand niet gemasseerd ben, word ik rusteloos en raak ik sneller geïrriteerd. De aanraking, ontspanning en hernieuwde energie achteraf zijn essentieel voor mijn (wel)zijn. Ik heb inmiddels heel wat ervaring met masseurs opgedaan en voel direct wie mijn lichaam en energie aanvoelt. En die blijken helaas schaars! Judith is één van die uitzonderingen. Vanaf onze eerste kennismaking voelde ze wat ik nodig heb. Zonder enige toelichting stemt ze haar massage af op mijn energie en behoefte. Alsof ze door je heen kan kijken/voelen. Maar ook je gemoedstoestand kan je met haar  goed bespreken. Verwacht geen sportmassage, maar een massage met kleine bewegingen, waarbij ze op een dieper niveau jouw lichaam activeert.

Tijdens de massage voelt het alsof Judith met mijn huid en alles wat daar onder is praat. Ze voelt precies aan wat mijn lichaam op dat moment nodig heeft. Het is  een bijzondere massage waarbij ze me eigenlijk alleen maar zacht aanraakt en geen kracht zet. Ik dacht voorheen dat alleen een stevige massage mijn spieren kon ontspannen maar al snel merkte ik hoe waar het was dat mijn lichaam naar zachtheid verlangde. En in die zachtheid gebeurt er ondertussen een hele hoop.

 

De massage van Judith was heerlijk ontspannend. Door haar gevoeligheid en precieze aanraking konden een hoop oude spanningen in m'n lichaam loskomen en weer gaan stromen. De massage was een subtiele combinatie van ontspanning, heling en heerlijkheid!

 

I am a musician and someone with a complicated life history. I have many physically complaints because of my profession and  general level of high emotional stress. I don’t much like or enjoy massages and I have a very hard time relaxing. Judith is really sensitive to my needs and how my body reacts. She knows how to make you feel comfortable and knows how to explore your limits with your permission. I don’t live in Deventer, but I make the time to see her even though there are people much closer to me I could see. She has a lot of good techniques and changes depending on what your body needs. I would highly recommend her if you are emotionally sensitive, skittish around being touched, and or generally need someone who puts communicating with you first as her number one goal.

 

laura

Kasia

Yara

ineke

Prikkelend, confronterend, enerverend: een behandeling bij Judith zorgt ervoor dat alle energie (positief en negatief) weer gaat stromen. Ze weet precies de juiste plekken aan te raken & vragen te stellen waardoor je nieuwe inzichten over jezelf opdoet. Een aanrader als je beter naar je lichaam wilt leren luisteren!

Al bij de eerste ontmoeting voel je de rust en warmte die Judith uitstraalt. Zonder dat je het uitspreekt, voelt zij aan waar jij behoefte aan hebt. Haar persoonlijk benadering creëert een sfeer waarin vertrouwen centraal staat en je tijdens de massage alles om je heen vergeet. Door onze gesprekken heb ik veel over mijzelf geleerd en na elke keer voel ik mij een stuk lichter en vrijer.

 

 

Mijn sessie bij Judith begon met mijn vraag of ze me even wilde masseren omdat ik zo vast zat in mijn nek, schouders en rug en daar zo'n last van had. De massage was een hele reis. Prettige momenten van ontspanning en opening, en ook momenten van heftige pijn in mijn rug, nek en hoofd. Door de zachte aanraking en aandacht van Judith kon ik erbij blijven en verzachtte ik ook op de pijnlijke plekken. Ik had niet kunnen voorspellen dat het zoveel los zou maken! Het voelt alsof alle lagen van mijn 'zijn' zijn aangeraakt.  Ik voel me meer ontspannen en zacht. Dankjewel Judith!

 

Ik kreeg een massagebehandeling n.a.v klachten in de nierstreek. Een behandeling waarbij Judiths handen lang en zacht op de pijnplek rustten en soms van plaats veranderden omdat de pijn aan de "wandel ging"De behandeling was zeer ontspannend en holistisch benaderd. De pijn was wel heel snel na de behandeling weer verdwenen. Mijn lichaam gaf mij een teken via de nieren, dat ik aan mijn "probleem"moest gaan werken. Lichaam en geest zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Nogmaals dank voor dit inzicht, de rust en het vertrouwen dat je uitstraalt en de ontspannende massage die je zo fijn afsloot met een nek/schouder/hoofdmassage. Een aanrader!

 

suzanne

richard

hilde

cassie

De massage van Judith heb ik als zeer helend ervaren. Het voelde voor mij alsof zij met kleine bewegingen heel diep met mijn lichaam aan het werk was. Het was een ervaring waarin ik in een zeer diepe ontspanning terechtkwam. Na de massage voelde ik ruimte en opluchting, alsof er van alles opgeruimd was. In de week die daarop volgde kwamen er verschillende oude herinneringen die ik vergeten was naar boven om geheeld te mogen worden.

Al jaren sliep ik slecht vanwege tintelende voeten. Zelfs het dekbed kon niet op mijn voeten rusten. Deze kwaal is begonnen na een rugoperatie. Al meteen na de eerste behandeling sliep ik die nacht stukken beter. De tinteling was veel minder aanwezig. Ik heb de behandelingen als erg rustgevend ervaren. Ik viel continu in slaap en als ik wakker werd leek ik in een soort van "trans". Tijdens de behandeling voelde ik soort van kleine elektrische schokjes te voelen op de plekken waar ze haar vingers tegen mijn huid hield. Eerst schokjes en daarna voelde ik alles beginnen te stromen. Een bijzondere manier van massage die zeker aan te raden is

 

Judith is tijdens de massage dichtbij je lijf en wat daar allemaal opgeslagen zit aan emoties en stress. Ze blijft bij de plekken die aandacht nodig hebben waardoor ik zelf weer meer contact kan voelen met die plekken. Mijn emoties worden zachter en gaan weer stromen. Tegelijk kan Judith uitleg geven over waar die plek in je lijf voor staat en in welk punt inje leven je die emotie waarschijnlijk hebt vast gezet Voor mij voelen de massages van Judith helend. Ik voel me nadien zacht en open en er is weer nieuwe energie vrij gekomen in mijn lijf wat nieuwe zin geeft.

 

 

I met Judith at a course for personal development. Judith's presence was truly beautiful. Her kind soft manner was gentle yet profound, so when the opportunity arose to receive a treatment from her, I jumped at the chance. Subtle yet intense, The sensations emanating through my body were dancing between electric and unwinding, intense and relaxing…….I had an old injury in my back that she treated which released. I felt very sharp electric shocks out of nowhere, and then it passed. I felt safe. I felt nurtured and it was truly profound, leaving me feeling in a state of "bliss" after the session. I would certainly recommend Judith's healing capacity to anyone.

nicky

moniek

jane

sem

The body reading was incredibly interesting.  It really did resonate with me. It’s amazing how you can read all of that by just looking a my body. It almost feels like you could just read my mind. Judith clearly has a natural ability for this. Just amazing! Thank you so much.

 

De bodyreading heeft mij inzicht gegeven in de thema’s die in mijn leven spelen. Ik vond het heel bijzonder om te ontdekken hoe de vorm van mijn eigen lichaam van alles vertelt over mijn persoonlijkheid. Ik voelde me tijdens de reading veilig en heel erg op mijn gemak bij Judith. Haar fascinatie voor het lichaam en onderzoekende geest, maakte mij enthousiast en nieuwsgierig!

 

I have a long held interest in the notion that our life experiences are internalized and recorded in our body. I was great therefore to receive an assessment form Judith to discover my own unique interpretations behind my physical shape and holdings. She had a gentle, heart- centered approach, which made me feel at ease. She explained in great detail observations about parts, size, tissue, alignment and posture. I was very comprehensive, biring long ignored, unconsciously repeated believes to my awareness. I was truly blown away at how much my face and body shape reflected what is happening inside of me on an emotional and mental level.This helped me literally uncover and understand better who I am. A most cathartic, revealing and healing experience.

Mijn zoontje van 5 jaar kreeg een aantal rode schilferige plekjes op zijn billen. Toen de plekjes er na een maand nog zaten ben ik naar de huisarts gegaan. De huisarts wist niet precies te constateren wat het was en gaf dus op de gok een creme. Na 7 dagen smeren waren de plekjes vuriger dan ooit. Een andere creme van de huisarts gekregen en ook die werkte niet, er kwamen zelfs meer plekjes bij. Judith kende de situatie van mijn zoontje en vertelde me dat de plekjes op zijn billen wel eens te maken konden hebben met een conflict waar mijn zoontje bij was geweest een maand daarvoor. Judith adviseerde me tegen mijn zoon gerust te stellen over het conflict als hij slaapt . Hem zeggen; alles is goed, jij mag hier blijven, we zullen er altijd voor jou zijn en jij mag hier zijn. Dit heb ik eenmalig gedaan. Een paar dagen later zag ik de vurigheid van de plekjes afnemen en na 2 weken waren de plekjes compleet verdwenen. Zonder dat ik me er bewust van was heeft het conflict veel impact gehad op mijn zoontje. Zelf zou ik nooit hebben bedacht dat de plekjes hier iets mee te maken zou kunnen hebben. Dankjewel!